NaslovnicaVijestiJEDAN OD NAJBOLJIH NAPADA U LIGI: Evo kako će izgledati sastav Arsenala...

JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADA U LIGI: Evo kako će izgledati sastav Arsenala sljedeće sezone!

Iako su neki navijači Arsenala zabrinuti da će iduće sezone njihova ekipa izgledati pomalo slabo u obrani, ponekad se tome možete suprostaviti ako pojačate napadački talenat.

JEDAN OD NAJBOLJIH

Uistinu, bilo bi iznenađenje ako Mikel Arteta ovog ljeta na neki način ne poradi na svojoj obrani, ali sve transfer priče govore o tome da bi moglo doći do preljeva napadačkog talenta.

Prvo je Fabrizio Romano nagovijestio da je transfer Williana poprilično završen, dok Coutinho nije daleko iza njega.

Alexandre Lacazette je igrač koji je često prisiljen igrati izvan svoje pozicije zbog prisutnosti Aubameyanga, tako da bi njegov potencijalni odlazak imao smisla ovog ljeta.

Izvještaji iz Italije sugeriraju da ga želi dovesti Juventus, ali Arsenal bi zauzvrat mogao dobiti i Douglasa Costu.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Ključ uspjeha Arsenala bio je Aubameyang, pa ako pronađu način da ga zadrže u klubu, tada bi njihov početni sastav mogao biti vrlo uzbudljiv.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!