NaslovnicaVijestiJedan od najboljih napadača proteklih 10 godina nema mjesto u reprezentaciji: Razlog...

Jedan od najboljih napadača proteklih 10 godina nema mjesto u reprezentaciji: Razlog za to je bizaran!

Trener francuske reprezentacije Didier Deschamps je sa veoma direktnim odgovorom objasnio zašto od 2015. godine Karim Benzema više nije pozvan u reprezentaciju Francuske.

Karim Benzema igra sjajno u dresu Real Madrida, a nakon odlaska Cristiana Ronalda čak je postao središnja figura u napadu Kraljevskog kluba, međutim, u dresu nacionalne selekcije nije igrao od 2015. godine odnosno od izbijanja skandala u koji je bio umiješan i Mathieu Valbuena. Selektor Didier Deschamps potpuno je prekrižio Benzemu, a barem pod njegovim mandatom se ne očekuje da se 31-godišnja zvijezda se vrati u reprezentaciju.

“Moja je odluka tehničke i sportske prirode. Jednostavno vjerujem da njegovo pozivanje ne bi pomoglo momčadi. Odluke donosim u uvjerenju da su najbolje za Francusku”, rekao je Deschamps.

“Mislim da puno ljudi ide sa svojim izjavama preko svih dozvoljenih granica. Postoji samo jedna istina u životu. Može biti više verzija, ali istina je samo jedna. Imam puno problema s onima koji se neprestano pitaju što je istina. To nadilazi sve granice i nisam u nogometu da se bavim time “, dodao je francuski selektor.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!