NaslovnicaVijestiJedan od najboljih napadača u Europi na meti Bayerna i Borussije. Vrijedi...

Jedan od najboljih napadača u Europi na meti Bayerna i Borussije. Vrijedi samo 17.5 milijuna eura!

Napadač Stuttgarta, Serhou Guirassy, postao je predmet žestokog interesa minhenskog Bayerna i dortmundske Borussije, kako izvještava ugledni njemački list Bild. Ova dva velikana njemačkog nogometa žele dovesti ovog hit napadača, koji je ove sezone zasjao u dresu Stuttgarta.

Guirassy je drugi strijelac Bundeslige, tik iza Harryja Kanea iz Bayerna, s impresivnih 27 golova postignutih u isto toliko odigranih utakmica ove sezone.

Bayern vidi 28-godišnjeg napadača kao potencijalnu zamjenu za Erica Maxima Choupo-Motinga, dok je za Dortmund on prioritet, imajući u vidu njegovu izvanrednu formu koja ga čini jednim od najboljih napadača u cijeloj Europi.

Fabrizio Romano je u listopadu 2023. godine otkrio da Guirassy u svom ugovoru ima klauzulu koja mu omogućava napuštanje kluba za 17,5 milijuna eura.

Rođen u Arlesu, Guirassy je svoje nogometne korijene gradio u mladim selekcijama Francuske, no 2022. godine odlučio je igrati za reprezentaciju Gvineje, za koju je do sada postigao tri gola u 16 odigranih utakmica.

U svojoj karijeri, Guirassy je igrao za nekoliko francuskih klubova, poput Laval, Lillea, Auxerrea, te Kölna, a zatim je prešao u Amiens i na kraju u Rennes. Nakon sezone provedene u Stuttgartu kao posuđeni igrač, klub ga je otkupio za devet milijuna eura 2023. godine.

Trenutno se Guirassy procjenjuje na 40 milijuna eura, a ugovor s Stuttgartom vezuje ga do ljeta 2026. godine.

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!