NaslovnicaVijestiJEDAN OD NAJBOLJIH U POVIJESTI KLUBA NA IZLAZNIM VRATIMA: Nakon 171 gola...

JEDAN OD NAJBOLJIH U POVIJESTI KLUBA NA IZLAZNIM VRATIMA: Nakon 171 gola u 262 nastupa, zvijezda Tottenhama odlazi!

Napadač Tottenhama Harry Kane savjetovan je da pazi na vlastitu karijeru i napusti klub zbog transfera u Manchester City.

JEDAN OD NAJBOLJIH

Ovo je savjet bivšeg desnog beka Liverpoola i Egnelske Glena Johnsona, koji vjeruje da se Kane ne bi trebao previše brinuti o odanosti Spursima, jer mu ne bi pokazali odanost ako prestane postizati golove.

Johnson također vjeruje da bi se u Cityju moglo uskoro otvoriti mjesto, jer će im trebati zamjena za Sergio Aguera i svakako ima smisla da se Kane može smatrati idealnom zamjenom za Argentinca.

Engleski internacionalac je igrač svjetske klase, postigao je 171 gol za klub u 262 nastupa, ali njegovi nastupi još uvijek nisu pomogli Spursima da osvoji bilo kakav trofej.

S tim što se u ovoj sezoni doista muči Mauricio Pochettino, ovo bi trebalo biti idealno vrijeme za razmišljanje o tome kako krenuti dalje i pružiti sebi priliku za osvajanje većih trofeja na drugom mjestu.

Johnson je City nazvao idealnom destinacijom i pošteno je reći da će Kane vjerojatno podići i koji trofej, pa možda čak i Ligu prvaka na Etihadu.

“Da sam umjesto Harry Kanea, pomislio bih da mogu igrati negdje drugo i imati puno veće šanse da osvojim trofej sa boljim igračima,” rekao je Johnson za BetDag.

“Za nekoliko godina njegovi golovi bi u Tottenhamu mogli presušiti i on bi bio na izlaznim vratima. U nogometu nema odanosti i prije svega mora paziti na sebe.”

“Ne mislim da je on prilagođen španjolskom stilu igre, tako da će morati pričekati da Sergio Aguero ode iz Cityja kako bi on mogao zauzeti njegovo mjesto, ali po mom mišljenju to bi se moglo dogoditi.”

“Da sam Harry, znam što bih radio, nastavio bih zarad svoje karijere.”

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!