NaslovnicaVijestiJEDAN OD NAJPERSPEKTIVNIJIH IGRAČA ARSENALA ODLAZI U BUNDESLIGU: Nisu mu ponudili novi...

JEDAN OD NAJPERSPEKTIVNIJIH IGRAČA ARSENALA ODLAZI U BUNDESLIGU: Nisu mu ponudili novi ugovor i sada je na pragu prelaska u Bayern Munchen!

Vezni igrač Arsenala Xavier Amaechi je na rubu napuštanja kluba kako bi se pridružio neimenovanoj ekipi iz Bundeslige prije 8. kolovoza kada ističe transfer rok za engleske klubove.

JEDAN OD NAJPERSPEKTIVNIJIH

18-godišnji igrač koji je igrao za Arsenal U23, nakon dvije impresivne godine u U18 ekipi, se pojavio kao jedan od najboljih mladih talenata na stadionu Emirates.

Amaechi je postigao četiri gola i pet asistencija u 14 nastupa u Premier ligi 2 prošle sezone, ali još nije dobio svoj debi za Topnike.

Prema Sky Sportsu, tinejdžer je sada spreman napustiti Arsenal i dovršiti stalni transfer u Njemačku, a preostalo mu je samo jedna godina u njegovom postojećem ugovoru na Emiratima.

Ajax – PSV: Najava finala nizozemskog Super kupa!

Amaechi se još nije dogovorio o produžetku sa Topnicima unatoč otvaranju pregovora sa klubom prošlog mjeseca i sada se priprema za novi život.

The Sun izvještava da je Bayern Munchen prethodno identificiran kao klub koji je imao mladog plejmejkera na meti, ali još nije sigurno u koji klub će se pridružiti u Njemačkoj.

Napadač Arsenala Riess Nelson proveo je prošlu sezonu na posudbi u Bundesligi sa Hoffenheimom, dok je Emile Smith-Rowe bio šest mjeseci u Leipzigu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!