NaslovnicaVijestiJedan on najskupljih igrača ikada u Manchester Unitedu iznio javne kritike na...

Jedan on najskupljih igrača ikada u Manchester Unitedu iznio javne kritike na račun trenera

U prethodnom kolu Premier lige, Arsenal je postigao dva uzbudljiva gola u sudačkoj nadoknadi i pobijedio Manchester United u utakmici 4. kola engleske Premier lige. Konačni rezultat bio je 3:1 u korist Arsenala, unatoč tome što je čak do 96. minute bilo 1:1 i činilo se da će se utakmica završiti tim rezultatom.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Arsenal se nije predavao tijekom više od 100 minuta igre te je na kraju pobijedio golovima Declana Ricea u 96. minuti i Gabriela Jesusa u 101. minuti.

Interesantno je napomenuti da se Jadon Sancho uopće nije pojavio u zapisniku kao krilni napadač. Bivši igrač Borussije Dortmund i omladinac Manchester Cityja odigrao je samo 70 minuta ove sezone, a trener Uniteda Erik ten Hag rekao je nakon utakmice da je Sancho izostavljen jer nije dobro trenirao prošli tjedan.

Engleza je to očito pogodilo pa je odlučio javno prozvati trenera:

“Molim vas, ne vjerujte svemu što pročitate. Neću dopustiti ljudima da govore stvari koje su potpuno neistinite. Ovog tjedna sam vrlo dobro radio na treninzima, a vjerujem da postoje i drugi razlozi za ovakvu odluku trenera, u koje ne želim ulaziti. Dugo sam bio žrtveni jarac, što nije pošteno!

Sve što želim je igrati nogomet s osmijehom na licu i pomagati svojoj ekipi. Poštujem sve odluke koje donosi stručni stožer, igram sa sjajnim igračima i zahvalan sam na tome, a također i znam da je svakog tjedna novi izazov. Nastavit ću se boriti za ovaj grb, bez obzira na sve!”

Prije dvije godine, klub je platio 85 milijuna eura za Sancha, što ga čini petim najskupljim igračem u povijesti kluba, iza Paula Pogbe, Antonyja, Harryja Maguirea i Romelua Lukakua. U svojih 82 nastupa postigao je 12 golova i upisao 6 asistencija.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!