NaslovnicaVijestiJedan transfer, tri igrača: Juventusov duo se seli na Otok, a Francuz...

Jedan transfer, tri igrača: Juventusov duo se seli na Otok, a Francuz na putu za Torino?

Tek smo ušli u novu nogometnu sezonu, a ozbiljna i konkretna pitanja se postavljaju već za zimski transfer rok. Jedna od glavnih tema mogla bi se odnositi i na dva velika europska kluba.

Očekuje se da će Juventus u sljedećem transfer roku pokušati izvesti veliku razmjenu. Nogometaši Stare dame Emre Can i Mario Mandžukić prema ovoj teoriji otišli bi u Manchester United, a Paul Pogba vratio bi se u glavni grad Pijemonta.

Transfer glasine: Real odlučio koga će dovesti u januaru, Juventus kupuje u Chelseaju, Peter Cech promijenio sport

Francuski vezni igrač već je dugo vremena na izlaznim vratima Crvenih vragova, no ni ovog ljeta nije došlo do transfera. Ipak, on nema želju nastaviti igrati na Otoku i svim silama pokušava da napusti klub, prenosi Tuttosport. Glasine oko njegovog odlaska u Torino su pojačane i činjenicom da se madridski Real očito povlači iz borbe za potpis Pogbe te se okreću Dancu Eriksenu.

Francuz je s Juventusom osvojio četiri titule prvaka Italije, a 2016. na Old Traffordu se vratio za tada rekordnih 110 milijuna eura. S druge strane, Can i Mandžukić definitivno napuštaju klub jer se nisu našli na popisu igrača Juventusa za grupnu fazu Lige prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!