NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real odlučio koga će dovesti u januaru, Juventus kupuje u...

Transfer glasine: Real odlučio koga će dovesti u januaru, Juventus kupuje u Chelseaju, Peter Cech promijenio sport

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Real Madrid će u siječnju krenuti po veznjaka Tottenhama Christiana Eriksena, javlja Marca. Eriksen može napustiti Spurse bez odštete na kraju sezone, ali u Realu ne žele ništa prepustiti slučaju i umjesto toga ponudit će novac za 27-godišnjaka na zimu. Tottenham je prihvatio da je Eriksen na odlasku i te će pokušati unovčiti Danca u siječnju, a ne izgubiti ga besplatno na ljeto.

LIONEL MESSI OTKRIO: Želio je napustiti Barcelonu, a evo i zbog čega!

Juventus želi u siječnju potpisati novog lijevog beka a izbor je pao na igrača Chelseaja Emersona Palmierija, prenosi Calciomercato. Italijanski internacionalac ima ugovor s Chelseajem do 2022. godine i trenutno razmatra ponudu Plavaca da se taj ugovor produži do 2024. godine. Sarri je upravo Emersona doveo u Chelsea a sada ponovo želi obnoviti saradnju.

Bivši golman Chelseaja i Arsenala Petr Cech potpisao je ugovor s hokejaškim timom Guildford Phoenixom. Ovaj 37-godišnjak trebao bi u petak debitirati za tim, jer želi započeti drugu karijeru nakon što se početkom ove godine povukao iz nogometa.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!