NaslovnicaVijestiJedna rečenica Ria Ferdinanda otkriva koliko je Eden Hazard bio dobar

Jedna rečenica Ria Ferdinanda otkriva koliko je Eden Hazard bio dobar

Eden Hazard je danas objavio da se povlači iz profesionalnog nogometa u dobi od 33 godine. Belgijac je svoju odluku podijelio putem Instagrama, a obožavatelji na društvenim mrežama već izražavaju tugu zbog gubitka igrača koji je na vrhuncu karijere bio jedan od najboljih igrača svijeta.
Treba napomenuti da je ovu reputaciju stekao prije nego što je 2019. godine prešao iz Chelseaja u Real Madrid za rekordnih 115 milijuna eura.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Hazard je sjajno igrao u Chelseaju u koji je 2012. stigao iz Lillea za 35 milijuna eura. Za londonski klub je nastupio u 352 utakmice i postigao 110 golova uz 92 asistencije. Iskustvo igranja protiv Belgijca najbolje je opisao 2017. Rio Ferdinand, kojeg je Gary Lineker u emisiji pitao je li uživao igrati protiv Hazarda.

“Ne, još uvijek imam noćne more. Hvala Bogu da je kod Mourinha više igrao na krilu pa se nisam morao toliko baviti njime”, rekao je Ferdinand.

S Chelseajem je Hazard osvojio dva puta naslov prvaka, 2015. i 2017. godine, te je također osvojio FA kup i dvije Europa lige. 2015. godine bio je proglašen igračem godine u Premier ligi i iste godine proglašen je najboljim igračem i u izboru kapetana svih momčadi.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!