NaslovnicaVijesti"Je*eno smeće!" -Erik ten Hag vikao na igrača na snimci predsezonskog treninga

“Je*eno smeće!” -Erik ten Hag vikao na igrača na snimci predsezonskog treninga

Menadžer Manchester Uniteda Erik ten Hag ostavio je neposredan utjecaj otkako se pridružio Unitedu iz Ajaxa, provodeći stroga pravila za svoju momčad dok pokušava implementirati vlastiti stil igre.

Čini se da se njegovi napori isplate, jer je United zabilježio uzastopne pobjede nad Liverpoolom, Melbourne Cityjem i Crystal Palaceom u prve tri prijateljske utakmice prije sezone.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U snimci koja kruži društvenim mrežama, Ten Hag se može vidjeti kako galami na svoju momčad, u jednom trenutku nasrnuvši na mladog Zidanea Iqbala jer nije slijedio njegove upute.

“Drži loptu na podu! Zidane! Hej! Drži loptu na podu. Je*eno smeće!”

Iako je Iqbal možda nakratko razljutio Ten Haga, Nizozemac je bio impresioniran 19-godišnjakom od njegova dolaska na Old Trafford.

Bivši kapetan Uniteda Rio Ferdinand izdvojio je Iqbala i Savagea za pohvale dok je govorio u svom podcastu.

“Gledao sam zadnje dvije prijateljske utakmice prije sezone i mlade momke u veznom redu tamo – Charlie Savage je bio izvrstan, Zidane je također bio vrlo dobar,” rekao je Ferdinand.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!