NaslovnicaVijestiJens Lehmann pobjesnio i s motornom pilom uletio na susjedov posjed

Jens Lehmann pobjesnio i s motornom pilom uletio na susjedov posjed

Bivši vratar Arsenala, Milana, Borussije Dortmund i njemačke nogometne reprezentacije Jens Lehmann ponovno se našao u središtu pozornosti nakon što je motornom pilom upao na susjedov posjed i napravio veliku štetu.

Njemački mediji prenose da je ovaj bivši čuvar mreže u naletu bijesa svom susjedu na jezeru Starnberg, gdje ima vikendicu, otpilio dio krova, navodno jer mu je taj dio krova zaklanjao pogled.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovaj 52-godišnjak ima vilu i imanje koje gleda na jezero Starnberg u južnoj Bavarskoj i ima nevjerojatno slikovit pogled. Snijegom prekrivene Alpe nevjerojatna su pozadina, ali Lehmannu je uskraćen jasan pogled nakon što je nova garaža njegovog susjeda stala na put.

Lehmann je kupio spomenutu vilu za pet milijuna eura, a u jednom trenutku odlučio je sam riješiti “problem” te je otpilio dio krova koji mu je smetao i zaklanjao pogled. Dalje se navodi da je prethodno prerezao kablove za nadzornu kameru, ali da je bez obzira na to snimljen.

Lehmann nije znao da spomenute nadzorne kamere imaju baterije, a nakon što ga je susjed prepoznao i shvatio što je učinio, nazvao je policiju i pokrenuo postupak.

U svibnju 2021. Lehmann je dobio otkaz u berlinskoj Herthi nakon što je u javnost procurio rasistički komentar upućen bivšem nogometašu Dennisu Aogu za koji nije bilo dovoljno ni dodatno objašnjenje ni isprika.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!