NaslovnicaVijestiJeremy Mathieu: On je razlog zbog kojeg je Neymar napustio Barcelonu

Jeremy Mathieu: On je razlog zbog kojeg je Neymar napustio Barcelonu

Bivši igrač Barcelone Jeremy Mathieu vjeruje kako je njegov bivši suigrač Neymar napustio klub kako bi izašao iz Messijeve sjene.

Mathieu otkrio zašto je Neymar napustio Barcelonu

Mathieu je igrao sa ovim napadačkim dvojcem na Camp Nouu u protekle tri godine prije nego što je prešao u lisabonski Sporting ovog ljeta.

Bivši francuski reprezentativac je mišljenja da se Neymar odlučio na taj transfer jer više nije želio biti iza Messija, te da mu je cilj osvojiti Zlatnu loptu u dresu Parižana.

“Ni u jednom trenutku nitko nije mogao ni pomisliti da će Neymar napustiti Barcelonu”, rekao je Mathieu u izjavi za Goal, te nastavio: “Ali to je nogomet, tako to ide. Donio je takvu odluku.”

“Moje mišljenje je da je napustio Barcu jer je bio iza Lea Messija. Mislim da želi osvojiti Zlatnu loptu i u ovom trenutku je sretan u Parizu jer postiže golove.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Brazilac je odmah nakon dolaska u PSG pokazao da će biti glavni igrač francuskog tima ove sezone. Već je postigao pet golova i upisao pet asistencija u šest nastupa u svim takmičenjima.

Ipak, kako stvari stoje, on ne nedostaje svom bivšem klubu, koji je sjajno krenuo u novu sezonu pobijedivši u uvodnih pet utakmica u ligi, te postigavši nevjerovatnih 17 golova.

Lionel Messi je postigao čak devet od tih 17 golova, a također je postigao i još dva u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka protiv Juventusa.

[su_live_koeficijenti]

Saznajte bitne informacije prvi!

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!