NaslovnicaVijestiJermain Defoe završio karijeru

Jermain Defoe završio karijeru

Nekadašnji engleski reprezentativac Jermain Defoe je na društvenim mrežama objavio da odlazi u mirovinu.

39-godišnji Defoe je u 22-godišnjoj karijeri igrao za Tottenham i West Ham u Premier ligi, a kao profesionalni nogometaš odigrao je 764 utakmice za razne klubove i zabio 305 golova.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Defoe je nastupao i za reprezentaciju Engleske na SP-u 2010. i EP-u 2012. godine, a u 57 utakmica za Engleku postigao je ukupno 20 golova.

“Nakon 22 godine kao igrač, odlučio sam se povući iz profesionalnog nogometa”, objavio je Defoe na društvenim mrežama.

“Bila je to zaista teška odluka o kojoj sam mnogo pričao sa svojom obitelji.”

Nakon što je postao prvak Škotske sa Rangersima 2021. godine, Jermain Defoe je posljednji put igrao za Sunderland čiji je igrač bio od 2015. do 2017. godine.

Englez je još nosio dresove Portsmoutha, Bournemoutha i Toronta iz Kanade. 39-godišnjak je također deveti najbolji strijelac u povijesti Premier lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!