NaslovnicaVijestiJerome Boateng više nikada neće zaigrati za Bayern Munchen?

Jerome Boateng više nikada neće zaigrati za Bayern Munchen?

U prvoj polufinalnoj utakmici između Bayern Munchena i Real Madrida stoper njemačkog prvaka izašao je iz igre u prvom poluvremenu nakon nezgodne ozljede. Na terenu ga neće biti do kraja sezone, a upitno je i hoće li ići na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, a jednako tako i hoće li više ikada zaigrati za Bayern…

Prema pisanju medija u Engleskoj, Jerome Boateng dobio je ponudu Manchester Uniteda kakva se ‘ne odbija’. Naime, 29-ogodišnji reprezentativac Njemačke koji je u Bayern Munchen došao iz Manchester Cityja nakon prvenstva u Rusiji mogao bi potpisati za Mourinhovu momčad i tako se vratiti u Manchester.

[su_champions_league]

Jerome Boateng u Premier ligi proveo je tek jednu sezonu, došao je za 12,5 milijuna eura, a za isto toliko i otišao. Skupio je tek 16 nastupa u Premier ligi te 5 u Europa ligi prije nego li je prodan Bayern Munchenu gdje se isprofilirao u jednog od najboljih stopera današnjice. Prema transfermarktu njegova tržišna vrijednost iznosi 45 milijuna eura.

Naznaka da Jerome Boateng ozbiljno razmišlja o odlasku u Manchester United je i njegova izjava: “Sve sam iskusio u Bayernu. Sve sam osvojio i došao sam do točke kada moram preispitati što ću dalje u budućnosti. Što još mogu iskusiti u Bayernu što do sada već nisam?”

[su_premierleague]

Kako pišu mediji u Engleskoj, Jose Mourinho spreman je Boatengu ponuditi još bogatiji ugovor nego što ima u Unitedu i lidersku ulogu u ne baš ‘idealnoj’ obrani Manchester Uniteda. Veliki je to izazov za sjajnog Nijemca koji će propustiti ostatak sezone, a nakon njega možda se više neće vratiti u klub. Bio bi to veliki gubitak i za Niku Kovača koji će morati u potragu za stoperom tog kalibra, a takvih nema puno.

Mnogi nisu sigurni isplati li se dovoditi igrača s 29 godina koji je toliko sklon ozljedama kao što je Jerome Boateng. On je ove sezone odigrao tek 19 kola u Bundesligi, prethodne godine odigrao je 13 utakmica u Bundesligi, a pretprošle isto 19.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Enzo Maresca glavni kandidat za preuzimanje Chelseaja

0
Poznati novinar Gianluca Di Marzio otkriva da je Enzo Maresca, trenutni menadžer Leicester Cityja, glavni kandidat za nasljednika Mauricija Pochettina na klupi Chelseaja. Plavci...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!