NaslovnicaVijestiJese ima ponude engleskih klubova

Jese ima ponude engleskih klubova

Real Madrid je nakon povratka Morate s posudbe sličan scenario spreman napraviti sa drugim svojim talentiranim igračem. Jese Rodriguez dobio je odobrenje od trenera Reala da promjeni sredinu u želji da poveća minutažu. Takav transfer/posudba pokazali su se vrlo dobri u slučajevima Carvajala, Casemira, pa čak i Morate. Zainteresiranih za ovog 23-godišnjeg ofenzivnog napadača ne manjka.

Jese Rodriguez

Jese Rodriguez je igrač koji može pokriti sve tri pozicije u napadu, a prije nekoliko godina nazivan je nasljednikom Cristiana Ronalda prije svega zbog velike fizičke snage. Odlike su mu velika brzina i dribling, a iako se očekivalo da do sada bude standardni prvotimac, zbog velike konkurencije i ozljeda njegov razvoj je zaustavljen, a minutaža vrlo malena.

Kako bi oživio karijeru potrebno je da igra u kontinuitetu, a klubovi koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima su Liverpool, Arsenal, Bayer Leverkusen, Roma i Espanyol. Najbliže je bio apotekarima koji su bili spremni isplatiti 10 milijuna za njegove usluge, a Real bi imao pravo otkupa ugovora kroz godine koje dolaze. Ipak posljednjih dana sve se ozbiljnije spominju engleski klubovi Arsenal i Liverpool koji bi rado doveli igrača koji je prošle sezone ostavio vrlo dobar dojam iako je većinom ulazio s klupe i skupljao u prosjeku 10-15 minuta.


Za kraljeve i samog igrača ovaj potez bi bio vrlo dobar, jer bi Jese svakako napredovao i vratio se kao bolji igrač, dok bi Real otvorio prostor za druge igrače u svojoj momčadi. Sada kada je Zidane odobrio odlazak ovog igrača važno je odabrati najbolju soluciju, odnosno vidjeti koji klub će mu omogućiti najbolji daljnji razvoj, a pritom zadovoljiti uvjete kluba i igrača.

Uvjete mu svakako mogu zadovoljiti engleski klubovi, ali oni bi radije ostvarili trajni transfer, a konkurencija u njihovim momčadima je daleko veća od onih u primjerice Espanyolu ili Bayer Leverkusenu. Napomenimo kako je Jese do sada za Real Madrid nastupio 63 puta i postigao 13 pogodaka.

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!