NaslovnicaVijestiJESSE LINGARD OTKRIO: Evo što mu je legendarni Ferguson rekao kad je...

JESSE LINGARD OTKRIO: Evo što mu je legendarni Ferguson rekao kad je imao 16 godina!

Vezni igrač i jedna od najvećih zvijezda Manchester Uniteda Jesse Lingard otkrio je detalje zanimljivog razgovora sa legendarnim bivšim trenerom Sir Alex Fergusonom u vrijeme kada je imao samo 16 godina. On trenutno važi za jednog od ključnih igrača ‘Crvenih vragova’, a dosta vremena je proveo na posudbama u Leicester Cityju, Birmingham Cityju, Brightonu i Derby Countyju prije nego što je dobio priliku u prvom timu.

Što je Ferguson rekao 16-godišnjem Lingardu

Engleski reprezentativac je priznao kako se na upornosti koju je imao mora zahvaliti legendarnom Fergusonu, koji mu je jako pomogao u počecima karijere. Naime, on se prisjetio razgovora koji je kao 16-godišnjak imao sa škotskim stručnjakom. Rekao je: “Kada sam napunio 16 godina, dosta mojih suigrača je dobilo profesionalne ugovore, ali ne i ja, bio sam razočaran. Iskreno, mislim da ne bih bio ovdje sada da nije bilo Sir Alexa. Jednog dana je imao razgovor sa mnom i mojom obitelji. Sjeli smo u njegovom uredu i rekao je ‘Jesse, trebat će ti vremena, vjerujemo u tebe, ali morat ćeš biti strpljiv. Nećeš biti spreman za prvi tim sve dok ne budeš imao 22 ili 23 godine’.”

Zatim je nastavio: “Ne mogu vam opisati koliko je to bilo važno za mene i moju obitelj. Mnogi bi pomislili kako sam bio razočaran, ali kada jedna legenda poput Sir Alexa kaže da vjeruje u vas, to vam znači sve. Nije se morao sastati s nama, i nije mi morao to reći, ali zbog toga je on on Sir Alex, i zbog toga je Manchester United Manchester United.”

Lingard se također prisjetio jednog zanimljivog događaja u prostorijama trening centra Carringtona, također u vrijeme dok je igrao za mlađe selekcije Uniteda: “Nikad neću zaboraviti taj dan, još sam bio na akademiji i hodao sam hodnicima Carringtona. Mislim da sam imao loš dan, hodao sam sam i odjednom sam osjetio udarac u potiljak. Okrenuo sam se i ugledao Sir Alexa, koji mi se nasmiješio i rekao ‘kako ide momak?’. Znao je koliko to znači mlađim igračima, tako smo znali da mu se sviđamo. O tome sam svima pričao danima, znao sam da ću zaigrati pod njegovim vodstvom jednog dana.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!