NaslovnicaVijestiJesse Lingard u pregovorima s PSG-om, Juventusom i Newcastleom

Jesse Lingard u pregovorima s PSG-om, Juventusom i Newcastleom

Engleski nogometaš Jesse Lingard pod svaku cijenu želi napustiti Manchester United ovog ljeta.

Univerzalnog veznjaka povezuju s ostankom na Old Traffordu, ali on želi što prije vidjeti leđa svom sadašnjem poslodavcu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Lingarda navodno ne zanima ni mišljenje Erika ten Haaga jer želi konstantno igrati i nametnuti se izborniku Engleske povodom Svjetskog prvenstva što prije. Budući da je neshvatljivo ponižen u Unitedu, Lingard ima priliku tražiti novu sredinu. Ponuda ne manjka.

Iako su Milan i Juventus u konkurenciji, čini se da Lingard više preferira Paris-Saint Germain i Newcastle United.

Kako javljaju otočki mediji, u pregovorima su najozbiljniji klubovi s bogatim gazdama, a Lingard će zaraditi zavidnu svotu novca budući da dolazi kao slobodan igrač.
Iako mnogi nogometaši s podsmijehom gledaju na Newcastle, jasno je da se mnogi žele okušati sa novim šefovima pod svjetlima reflektora St. James ‘Parka. O igri u dresu PSG-a suvišno je govoriti.

Za Lingarda, nakon nekoliko sezona patnje, nastupilo je briljantno razdoblje karijere.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!