JESTE LI VIDJELI NOVI TRAILER ZA PES 2020? Zvijezda Uniteda tvrdi da grafika nikada nije bila bolja – evo kako to sve izgleda!

Sjećate se kada je Pro Evolution Soccer bio tatica nogometnih video igara? Bilo je to početkom 2000-ih kada je FIFA nazadovala od kasnih 1990-ih.

PES je bio daleko najpopularnija i najrealnija video igra u to vrijeme, ali FIFA je na kraju sustigla, a zatim preuzela Pro Evo, oko 2008. godine.

Od tada, EA-ova iznimno uspješna franšiza video igara dominira u smislu popularnosti.

Vi i vaši prijatelji ste vjerojatno svi igrali FIFA-u, a ne PRo Evo, u posljednjih 10 godina.

Međutim, navijači Manchester United nisu sigurni hoće li kupiti najnoviju verziju FIFA-e ili uzeti Pro Evolution Soccer 2020 i imati nevjerojatnu grafiku.

Manchester United je najavio partnerstvo sa Konamijem za PES 2020 i svi njihovi igrači sada izgledaju ultra realno. Ozbiljno realno. Zapravo je malo zastrašujuće.

Old Trafford je također ponovo stvoren kako bi izgledao realnije i rezultati su prilično zapanjujući.

“Kreirana korištenjem najmodernije tehnologije, igra se može pohvaliti najdetaljnijom rekreacijom poznatog klupskog stadiona Old Trafford”, rekao je Manchester United u izjavi na svojoj web stranici.

“Trenutni sastav je također stvoren pomoću 3D procesa skeniranja cijelog tijela, pružajući igračima igre ultra-realistične avatare svojih omiljenih zvijezda u Unitedu.”

Također su rekreirali neke od legendarnih igrača Uniteda, uključujući Davida Beckhama, koji se pojavljuje u traileru iznad.

Evo nekoliko screenshotova koji vam pokazuju koliko je realan trenutni izgled Manchester Uniteda na PES-u 2020.

Ovo je Paul Pogba…

Ne, to nije fotografija pravog David de Gee…

Marcus Rashford je također apsolutno nevjerojatno kreiran…

Tu je također i Scott McTominay – koji izglda kao gazda…

McTominay je izabran za ambasadora za sljedeći Pro Evo i on je za Unitedov website rekao: “To je velika čast za mene, vrlo sam uzbuđen oko ovog partnerstva.”

“Igrao sam igricu, grafika je zaista nevjerojatna.”