NaslovnicaVijestiJoachim Löw ostaje na klupi Njemačke

Joachim Löw ostaje na klupi Njemačke

Izbornik Njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw, koji je tu reprezentaciju odveo do zlata na prošlom SP u Brazilu, produžio je vjernost do 2018. godine. Tako da će voditi Njemačku ne samo na Europskom prvenstvu u Francuskoj već i na SP u Rusiji.

“Uvijek sam smatrao da je veliki izazov potvrditi uspjeh iz Brazila. Ova mlada momčad još nije završila svoj razvojni ciklus, a cijeli stručni stožer uživa u radu. Želimo nastaviti istim putem, imamo još mnogo ciljeva”, komentirao je Löw svoje produženje ugovora.

Dodajmo kako je Vahid Halilhodžić i službeno predstavljen kao novi izbornik Japana, gdje će zamijeniti dosadašnjeg Javiera Aguirrea.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!