NaslovnicaVijestiJoachim Low uzburkao javnost u Njemačkoj: Nabrojao šest evropskih reprezentacija koje su...

Joachim Low uzburkao javnost u Njemačkoj: Nabrojao šest evropskih reprezentacija koje su trenutno bolje od Njemačke

Selektor četverostrukog prvaka svijeta Nejmačke, Joachima Low nije pretjerano optimističan pred Europsko prvenstvo. Smatra da u Europi postoji čitav niz nacionalnih timova koji su bolji od njegove reprezentacije.

Joachim Low napravio

Njemački nacionalni tim tradicionalno pripada europskom i svjetskom vrhu, ali nakon debakla na Mundialu u Rusiji u kampu četverostrukog prvaka svijeta, trenutno vlada veliki oprez, možda čak i skeptičnost. Die Mannschaft se pomladio posljednjih godina, a trener svjetskog prvaka iz 2014. Joachim Low upozorava da javnost previše očekuje ekipu nakon završetka kvalifikacijskog kruga za Europsko prvenstvo. Uvjeren je da u Europi postoji dosta jačih reprezentacija.

SOLSKJAER U FRANCUSKOJ PRONAŠAO DUGOROČNU ZAMJENU ZA POGBU: Francuz dogovorio transfer u Real Madrid – trener Uniteda traži rješenje!

“Timovi poput Engleske, Francuske, Španjolske, Italije, Belgije ili Nizozemske trenutno su pred nama. Već su uspješno zamijenili jednu generaciju, što im daje veće šanse za pobjedu na Europskom prvenstvu. Mislim da nismo u najužem krugu favorita”, rekao je selektor Low i tako razočarao javnost u Njemačkoj, koja možda ipak očekuje previše od ove generacije.

Njemačka reprezentacija europski naslov čeka vrlo dugo, nakon što je ovaj trofej posljednji put osvojila 1996. u Engleskoj a najbliži trofeju nakon toga su bili 2008. godine kada su poraženi od Španije u finalu.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!