NaslovnicaVijestiJoan Laporta: Real igra jako prljavo, pobjeđuje uz pomoć sudaca

Joan Laporta: Real igra jako prljavo, pobjeđuje uz pomoć sudaca

U razgovoru za Barca One, Joan Laporta je komentirao nedavno završenu sezonu, a posebno se osvrnuo i na Real Madrid. Sezona 2023./24. je za Barcelonu bila izrazito neuspješna. Španjolski naslov nije obranjen, s razlikom od 10 bodova iza prvaka Reala, koji ih je također pobijedio (4:1) u finalu španjolskog superkupa. Barcelona je ispala iz Kupa kralja već u četvrtfinalu protiv Athletica, a isto se dogodilo i u Ligi prvaka, iako su pobijedili PSG u gostima u prvoj utakmici.

Real je osvojio La Ligu i Ligu prvaka. Međutim, predsjednik Barcelone ne smatra da bi se zbog toga trebao hvaliti:

“Real? Iako su pobjede i trofeji važni, nije prihvatljivo koristiti bilo koja sredstva kako bi se do njih došlo. Takvi postignuti uspjesi gube na vrijednosti. Real igra vrlo prljavo, a sudačke odluke uvijek idu u njegovu korist.”

Laporta je objasnio: “Real je igrao vrlo prljavo protiv nas u slučaju Negreira, optužujući nas bez dokaza da smo kupovali suce i utakmice. Također, skandalozno je što Real radi na svojoj klupskoj televiziji, objavljujući prije utakmica videozapise protiv sudaca tih utakmica. Time mijenjaju tezu i povijest, jer klub koji suci tradicionalno favoriziraju tvrdi da oni zapravo rade za Barcelonu. Ne mogu to dokazati jer nismo to radili. Želimo da Barcelona čisto dobije svaku utakmicu i Ligu prvaka.”

Predsjednik Barcelone također je komentirao dolazak Kyliana Mbappéa u Real, ističući: “Što se tiče Mbappéovog prelaska u Real, više vjerujem u Barcinu filozofiju koja je usmjerena na stvaranje talenata u našoj akademiji La Masiji.”

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!