NaslovnicaVijestiJoao Cancelo iznenađuje nevjerojatnim transferom u ljetnom prijelaznom roku

Joao Cancelo iznenađuje nevjerojatnim transferom u ljetnom prijelaznom roku

Joao Cancelo, portugalski defanzivac, nalazi se pred iznenađujućim transferom jer se vrlo vjerojatno neće zadržati ni u Bayernu ni u Manchester Cityju. Zbog nesuglasica s Guardiolom, Cancelo je donio odluku o promjeni sredine i pridružio se minhenskom Bayernu. No, njegove igre nisu na očekivanoj razini, zbog čega Bavarci najvjerojatnije neće otkupiti njegov ugovor.

Prema navodima, Cancelo očito ne planira ostati u Bayernu i nema želju vratiti se u Manchester City. Stoga je njegov agent, Jorge Mendes, održao sastanak s čelnicima Barcelone kako bi pregovarali o pomalo iznenađujućem transferu.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Cancelo bi mogao pojačati Katalonce na posudbi koja bi uključivala i pravo otkupa na ljeto 2024. godine. Trener Barcelone Xavi izuzetno cijeni portugalskog defanzivca i smatra da mu može pomoći da napreduje u karijeri, a samim tim i pomogne katalonskoj momčadi.

Nakon dolaska iz Juventusa 2019. godine, Cancelo je potpisao ugovor s Manchester Cityjem do ljeta 2027. godine. Od dolaska u klub odigrao je 154 utakmice u svim natjecanjima.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!