NaslovnicaVijestiJoao Cancelo ljut na City, nakon Guardiole "zaratio" s navijačima

Joao Cancelo ljut na City, nakon Guardiole “zaratio” s navijačima

Jučer je odjeknula vijest da Joao Cancelo nakon tri i pol godine na Etihadu napušta Manchester City i prelazi u Bayern. Jedan od najboljih svjetskih bekova iznenađujuće je napustio City, a britanski mediji su otkrili razlog njegovog sukoba s Pepom Guardiolom.

Svađa se dogodila na treningu prije utakmice u Kupu protiv Arsenala prošlog petka, kada je portugalski as saznao da neće igrati.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nezadovoljan tom spoznajom, ljutito je reagirao i zaprijetio odlaskom, nakon čega mu je Guardiola rekao da je slobodan u izboru novog kluba, a on je nekoliko dana kasnije ispunio “obećanje”.

Portugalac se toliko naljutio i na sve ostale koji imaju bilo kakve veze s Građanima da je čak blokirao klub navijača Manchester Cityja na Instagramu.

Cancelo je stigao u Bayern na posudbu, koji će na kraju sezone imati pravo otkupa za 70 milijuna eura, a sada nema sumnje da su mu Cityjeva vrata definitivno zatvorena za povratak, čak i ako se minhenski klub ne odluči da ga kupi.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!