NaslovnicaVijestiJoao Mario priznao da pokušava nagovoriti zvijezdu Real Madrida na dolazak u...

Joao Mario priznao da pokušava nagovoriti zvijezdu Real Madrida na dolazak u Inter

Vezni igrač Intera Joao Mario priznao je da pokušava nagovoriti zvijezdu Real Madrida, Cristiana Ronalda, da mu se pridruži u talijanskom klubu.

Sportski direktor milanskog kluba Piero Usilio nedavno je izjavio da su špekulacije o dolasku Lionela Messija neistinite, te da se transfer neće dogoditi. Talijanski mediji su o prelasku Messija počeli pričati nakon što je bivši predsjednik Massimo Moratti izjavio da Nerazzurri planiraju dovesti veliko pojačanje.

Međutim, portugalski reprezentativac i član kluba Joao Mario, koji je osvojio Europsko prvenstvo prošle godine sa Ronaldom, sanja o njegovom dolasku u Seriju A, te je izjavio da pokušava pomoći klubu i nagovoriti Ronalda da dođe.

“Portugal ima puno kvaliteta, ali Cristiano Ronaldo je očito naš talisman, najvažniji igrač”, rekao je Mario za Inter TV.

“Pokušavam ga nagovoriti da mi se pridruži u Interu. Reći ću samo da to nije nimalo lako. On mi nije samo suigrač, već i prijatelj, dobra osoba i rođeni vođa. On je veliki čovjek koji brine o svima.”

“Euro 2016. godine je bilo jedinstveno iskustvo. Oduvijek sam sanjao o osvajanju nečeg sa mojom državom, ali nikada nisam zamišljao takav tijek događaja.”

24-godišnji Joao u Inter je stigao iz Sportinga prošlog augusta, gdje je i Ronaldo igrao na početku karijere, za 45 miliona eura.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_euro_soccer_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!