NaslovnicaVijestiJoe Hart uradio sjajnu stvar nakon gola Lukasa Podolskog

Joe Hart uradio sjajnu stvar nakon gola Lukasa Podolskog

Postoji li bolji način za završiti karijeru u reprezentaciji od postizanja pobjedničkog gola protiv Engleske sa preko 20 metara? Vjerovatno ne.

Joe Hart uradio sjajnu stvar nakon gola Lukasa Podolskog

Lukas Podolski se upravo tako oprostio od njemačkog dresa sinoć, kada je odigrao jednu od najboljih utakmica u svojoj karijeri.

Pobjednički pogodak je postigao upravo Lukas nevjerovatnim golom u 69. minuti. Engleski golman Joe Hart nije imao apsolutno nikakve šanse u zaustavljanju tog udarca, a do kraja utakmice Englezi nisu uspjeli postići izjednačujući gol.

Poldi je igru napustio šest minuta prije kraja utakmice, kada je dobio burne ovacije od strane prisutnih navijača na Signal Iduna Parku.

Čovjek protiv kojeg je postigao gol je tada napravio veliku gestu, kada je prišao napadaču i čestitao mu. Podolski je na kraju utakmice otkrio kako mu je Hart tom prilikom rekao: “To je bio ***eno briljantan udarac, nevjerovatno!”

Reprezentativna karijera Lukasa Podolskog je dobila bajkovit kraj, kakav je vjerovatno i zaslužila. Nakon 130 odigranih utakmica, 49 postignutih golova i osvojenog Svjetskog prvenstva 2014. godine, bivši napadač Arsenala je rekao posljednje zbogom reprezentaciji nevjerovatnim nastupom.

Trenutno igrač Galatasaraya, Podolski je već odlučio da će na kraju sezone preseliti u Japan, gdje kreće novo poglavlje njegove karijere. 31-godišnjak je ukupno u 19 nastupa za turski klub ove sezone postigao pet golova i podijelio tri asistencije.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_betathome200e]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!