NaslovnicaVijestiJoey Barton: On je bez sumnje trenutno najbolji igrač u Premier ligi

Joey Barton: On je bez sumnje trenutno najbolji igrač u Premier ligi

Pred utakmicu protiv Chelseaja ovog vikenda, vezni igrač Burnleya Joey Barton pohvalio je N’Gola Kantea, izjavivši da je on trenutno najbolji igrač u Premier ligi.

Kante najbolji igrač u Premier ligi

25-godišnjak, koji zarađuje 100,000 funti tjedno, postao je ključni igrač u timu Antonija Contea, koji je na odličnom putu da postane prvak Engleske.

Francuski reprezentativac je napravio više uspješnih klizećih startova nego bilo koji drugi igrač u posljednje tri godine u Premier ligi, uprkos činjenici da mu je ovo tek druga sezona u Engleskoj, te da je ostalo još 14 ligaških utakmica ove sezone.

‘Plavci’ neće imati lak zadatak, jer Burnley kod kuće na Turf Moor stadionu igraju impresivno. Slavili su u devet od 13 domaćih utakmica, a trenutno su na nizu od pet uzastopnih pobjeda.

Kontroverzni Barton je otkrio da se divi Kanteu i da jedva čeka susret s njim u nedjelju.

“Fokusiran sam na Burnley, igramo protiv N’Gola Kantea i Chelseaja u nedjelju. Moram iskoristiti svaki djelić energije koji imam kako bih zaustavio bez sumnje najboljeg igrača u Premier ligi.”

Susret između Burnleya i Chelseaja je na rasporedu 12. februara u 14:30. Chelsea je na prvom mjestu sa 59 osvojenih bodova nakon 24 odigrana kola, dok se Burnley nalazi na 12. mjestu sa 29 osvojenih bodova.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!