NaslovnicaVijestiJoey Barton kao menadžer? Klub iz Engleske mu nudi posao!

Joey Barton kao menadžer? Klub iz Engleske mu nudi posao!

Kad se pojavi ime “Joey Barton”, teško je ne misliti na kontraverze. Problem je uslijedio na svakom koraku njegove nogometne karijere, a najnovije je kršenje pravila za klađenje, što je rezultiralo dugotrajnom suspenzijom iz sporta.

Joey Barton kao

Barton se odjednom našao sa mnogo slobodnog vremena i od tada je povećao svoju uključenost u medije, postajući suvlasnik na talkSPORTu i pokrenuo je vlastiti podcast.

Jasno je iz slušanja Bartona kako priča o nogometu i to da ostaje vrlo stravstven o toj igri i da će ostati uključen u neki kapacitet i nakon umirovljenja.

35-godišnjak je otkrio u svojoj autobiografiji da planira krenuti u trenerske vode nakon što objesi svoje kopačke o klin.

“Imam dobru alternativu u medijskom poslu, ali biti trener i uspjeti u tome mi je prioritet.”

[su_watch_live_football]

“Namjeravam učiniti sve što je potrebno kada jednom prestanem igrati. Menadžment je mogućnost, ali treniranje je mnogo privlačnije, jer uključuje ljude na emocionalnoj razini.”

Prema The Sunu, jedan klub već planira uvjeriti Bartona da je menadžerstvo za njega.

Klub iz treće engleske lige Fleetwood Town je zaposlio John Sheridana prošlog mjeseca, ali je Barton među ciljevima koje klub smatra svojim dugogodišnjim menadžerom.

Bilo da je Barton zainteresiranzavisi o tome kako Fleetwood bude igrao ostatak sezone.

[su_cashout]

Trenutačno su na 20 mjestu na tabeli i u opasnosti su da ispadnu u četvrtu englesku ligu.

Barton može razgovarati o dobroj igri, ali to se ne odnosi uvijek na uspjeh. Pogledajte Gary Nevillea.

Ali Sean Dyche, koji je vodio Bartona u Burnleyu, podupire bivšeg internacionalca Engleske da bude hit ako odluči postati menadžer.

“Hoće li odabrati taj put, na njemu je da odluči,” rekao je Dyche u siječnju.

Nema sumnje da bi Barton kao menadžer privukao veliku pažnju!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!