NaslovnicaVijestiJoey Barton predložio Liverpoolu kojeg golmana da dovedu kao zamjenu za Kariusa

Joey Barton predložio Liverpoolu kojeg golmana da dovedu kao zamjenu za Kariusa

Sinoć je na Olimpijskom stadionu u Kijevu odigrano finale ovosezonske Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola, a ‘kraljevski’ klub je slavio rezultatom 3-1.

Barton predložio Liverpoolu Gianluigija Buffona

Svoj ubjedljivo najgori nastup u dosadašnjoj karijeri u dresu Liverpoola upisao je njemački golman Loris Karius, koji je dva od tri primljena gola ‘poklonio’ Los Blancosima.

On je nakon utakmice prihvatio krivicu za primljene gole, te se izvinio navijačima zbog toga izjavivši: “Trenutno ne osjećam ništa, donio sam poraz svom timu. Žao mi je u ime svih, ove greške su nas jako koštale. Volio bih da mogu vratiti vrijeme. Žao mi je mog tima, znam da sam danas razočarao.”

Ipak, kapiten Redsa Jordan Henderson odbio je priznati kako je krivica na Kariusu, te je rekao kako je cijeli tim kriv, dok je trener kluba sa Anfielda Jurgen Klopp poslao riječi podrške 24-godišnjaku.

Međutim, Karius svakako ima razloga da brine o svojoj budućnosti u klubu, s obzirom da se Liverpool već dugo vremena povezuje sa dovođenjem novog golmana, a sinoćnji nastup je samo ponovo pokrenuo špekulacije. Prema pisanju engleskih medija, nekoliko prethodnih mjeseci čelnici kluba su pokazivali interes za zvijezdu Rome Alissona Beckera, koji je iza sebe imao fenomenalnu sezonu, ali je sportski direktor kluba Monchi prije par dana priznao kako on neće napustiti Olimpico.

[su_no1forfootball]

Ipak, bivši veznjak Manchester Cityja, Newcastlea i QPR-a Joey Barton predložio je upravi Liverpoola da pokušaju dovesti legendarnog Gianluigija Buffona, koji je nedavno otkrio kako napušta Juventus ovog ljeta. Naime, Barton je nakon razočaravajućeg nastupa Kariusa sinoć na svom twitter profilu napisao: “Ako ste Liverpool, odmah pozovite Gigija Buffona.”

Mnogi navijači Liverpoola su podržali ovu poruku Bartona, ali neki i ne. Bilo kako bilo, agent Gianluigija Buffona je prije par dana priznao kako bi njih dvojica voljeli da legendarni golman karijeru nastavi u redovima Paris Saint-Germaina, koji mu je navodno spreman ponuditi dvogodišnji ugovor.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Francuski nogometaš okončao karijeru zbog zdravstvenih problema te pokrenuo tužbu protiv...

0
Iz Francuske nam dolazi jedinstvena priča o profesionalnom nogometašu Francois-Xavieru Fumu Tamuzu koji je odlučio pokrenuti tužbu protiv dva farmaceutska giganta zbog cjepiva tijekom...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!