NaslovnicaVijestiJohan Cruyff 2015. godine objasnio tko je bolji: Lionel Messi ili Cristiano...

Johan Cruyff 2015. godine objasnio tko je bolji: Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo?

Nizozemska ikona Johan Cruyff demantovao sugestiju da je Cristiano Ronaldo puno bolji igrač od žestokog rivala Lionela Messija.

Johan Cruyff 2015. godine

Cruyff, koji je preminuo 2016. godine, je javno priznat kao ‘otac nogometa’ i jedan od najboljih igrača svih vremena.

Legenda Barcleone i Ajaxa se prethodno uključila u burnu raspravu oko Messija i Ronalda.

Cruyff je 2015. godine tvrdio da je Juventusova superzvijezda Ronaldo pretežno ‘strijelac’, a Messi je više timski igrač.

Trostruki osvajač Zlatne lopte je objasnio: “Uvijek sam volio tehničke igrače, jer sam bio pomalo takav. Cristiano je sjajan igrač, ali je on je samo strijelac.”

“Cristiano Ronaldo nikada neće biti igrač koji može stvoriti ili se pobrinuti da njegova momčad igra dobre. On je samo finišer.”

“Messi je više timski igrač. Zabija, ali i daje mnogo asistencija. Za mene, kao igrača, Messi je bolji. Velika je razlika u tome kada si samo sjajan strijelac i kada si najbolji igrač.”

“Messi zaslužuje Zlatnu loptu, nema rasprave. Svaka osoba koja razumije nogomet zna to. Apsolutno mi je smiješno da neki ljudi zapravo misle da Mess nije najbolji.”

“Ovdje se uopće ne radi o Cristianu. On je fantastian igrač, jedan od najboljih strijelaca ikada. Ovdje se radi o tome kako je Messi fantastičan.”

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!