NaslovnicaVijestiJohn Stones otkrio glavni razlog prelaska u Manchester City

John Stones otkrio glavni razlog prelaska u Manchester City

John Stones otkrio glavni razlog prelaska u Manchester City. Engleski branič se prošlog tjedna pridružio Guardioli na Etihadu za 47 milijuna funti, nakon duge ljetne utrke.

John Stones otkrio

John Stones je pozdravio svog novog trenera Pep Guardiolu i rekao da je on ‘najbolji menadžer na svijetu’ i da Španjolac je glavni razlog njegovog dolaska u Manchester City.

Guardiola je već slomio par visoko-profilnih igrača u Manchester Cityju, a među njima su Joe Hart i Yaya Toure, gdje im je dao do znanja da se ne uklapaju u njegovu dugoročnu viziju.

Ali Stones, novo pojačanje od 47 milijuna funti iz Evertona je rekao da ne želi propustiti priliku da se razvija pod vodstvom trenera Guardiole, pred svoj debi u Ligi prvaka večeras protiv Steaue Bucharest. Na ovu utakmicu Bet365 kladionica nam daje koeficijent od 1.44 na pobjedu Građana, dok je na Steauau 7.50.

Screenshot_34

UPLATI!
“Ne dobije se često prilika da se radi sa najboljim trenerom na svijetu i dođe u jedan od klubova na vrhu, a zatim je tu i Liga prvaka”, rekao je Stones.

“Osjećao sam da je pravo vrijeme da nastavim dalje i napredujem u svojoj karijeri. Doći i učiti od najboljeg, to je novi uzbudljiv izazov za mene i za sve ovdje.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Znam da se moram boriti za svoje mjesto. Došao sam i želim svima pokazato što znam.”

“Želim zaraditi svoje mjesto i to je ono što ću uraditi. Da radim naporno na treningu kako bi ušao u prvu postavu.”

Uzbuđenje Stonesa u radu sa Guardiolom se neće sigurno isto osjetiti i kod Harta ili Tourea. Oba igrača su dobili zeleno svjetlo da pronađu druge klubove prije isteka roka za transfere.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!