NaslovnicaVijestiJOHN TERRY SE PONOVO MIJEŠA U ŽIVOT WAYNE BRIDGEA? Pogledajte što je...

JOHN TERRY SE PONOVO MIJEŠA U ŽIVOT WAYNE BRIDGEA? Pogledajte što je sada uradio bivši kapetan Chelseaja!

John Terry čini se kao da bi mogao ponovo postati bolna tačka u životu Wayne Bridgea i njegove žene, nakon što je kupio vilu samo nekoliko metara od kuće njegovog bivšeg suigrača iz Chelseaja i Engleske.

JOHN TERRY SE PONOVO

Glasina je bilo mnogo u vezi Terryja i Bridgea na početku desetljeća nakon što su objavljena izvješća u kojima se navodi da je Terry bio sa njegovom bivšom djevojkom, koja je bila i majka njegovog djeteta Jaydona, nekoliko tjedana nakon što su njih dvoje prekinuli.

Nakon ovih izvještaja, Bridge je odbio da se rukuje sa Terryjem kada je Manchester City igrao protiv Chelseaja u Premier ligi na Stamford Bridgeu 2010. godine, što je još više potaknulo špekulacije.

A sada, čini se da je Terry dodao još više vatre na sve to nakon što je u neposrednoj blizini Bridgeove kuće kupio vilu, što je bivšeg kapetana Chelseaja koštalo 4.35 milijuna funti, prema pisanju The Suna.

S obzirom na to da se ovaj incident navodno dogodio prije otprilike 10 godina, sumnjamo da ga previše ljudi gnjave oko toga, međutim, sigurni smo da mu neće biti svejedno kada čuje da je Terry kupio kuću pored njega.

Bit će zanimljivo vidjeti da li će se nešto dogoditi između Bridgea i Terryja nakon što se bivši kapetan Chelseaja preseli na svoje novo imanje, ali s obzirom da su obojia odrasli muškarci, ne vjerujemo da će tu biti nekih velikih problema.

Međutim, Bridge sigurno neće biti sretan kada čuje da je Terry kupio kuću pored njega u svakom slučaju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!