NaslovnicaVijestiJordi Alba: On je jedan od tri najbolja golmana na svijetu

Jordi Alba: On je jedan od tri najbolja golmana na svijetu

Defanzivac Barcelone Jordi Alba izjavio je da je Iker Casillas jedan od tri najbolja golmana na svijetu u ovom trenutku, te je mišljenja da bi trebao ostati prvi izbor u reprezentaciji.

On je jedan od tri najbolja golmana

Casillasova budućnost u reprezentaciji “Crvene furije” je dovedena u pitanje nakon što je bivši golman Real Madrida napravio niz nevjerovatnih grešaka na Svjetskom prvenstvu prije dvije godine u Brazilu. Međutim, izbornik Vicente del Bosque je ipak priznao da i dalje vjeruje u 34-godišnjaka koji je napustio “kraljevski klub”, nakon što je 25 godina boravio u španjolskoj prijestolnici, te prešao u Porto.

Njegova reprezentacija i dalje nastavlja primati kritike od strane španjolskih medija, a među prvima na udaru je Iker Casillas, no defanzivac Barcelone Jordi Alba pružio je podršku svom sunarodnjaku.

“Znamo kvalitet Ikera i uz njega smo i dalje. Za mene, on je jedan od tri najbolja golmana na svijetu. Nisam jedini koji misli to”, rekao je 27-godišnjak pred utakmicu protiv Italije.

Jordi Alba se također prisjetio i finala posljednjeg Europskog prvenstva kada je protiv Italije postigao gol u visokoj pobjedi od 4-0, a Španjolska je tada uspjela obraniti titulu iz 2008. godine.

“Sve je bilo savršeno u tom finalu. No, Italija je uvijek težak protivnik za pobijediti. Oni su momčad sa jakom ‘kralježnicom’.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!