Jordi Alba najavio odlazak: Želim ostati u Barceloni, ali…

Jordi Alba, briljantni bočni branič Barcelone, izrazio je spremnost na potpisivanje novog dugoročnog ugovora, ali je istovremeno nagovijestio da će klub morati izraziti svoje namjere koje se tiču njegove budućnosti.

U posljednjih nekoliko godina, Barcelona se suočila s mnogo velikih problema s ugovorima nogometaša, a trenutno je najveći problem bočni branič Jordi Alba, čiji ugovor s klubom istječe u lipnju 2020. Barcelona još nije produžila suradnju, iako je nogometaš praktički nezamjenjiv član početne momčadi i jedan od najboljih nogometaša na svijetu na svom položaju, bez sumnje.

UNITEDU ODOBRENO: Spremni zapečatiti transfer od 100 milijuna funti za veznog igrača!

Alba očekuje da će biti adekvatno nagrađen zbog svoje trajnosti i kvalitete, te da će njegova plaća dostići razinu suigrača Sergia Busquetsa i Gerarda Piquea.

“Kod mene nema ništa novo, imam još validan ugovor za godinu dana, i ne znam kako trenutno razmišlja klub što se tog tiče. Još uvijek sam miran i strpljivo čekam ali… Klub će morati odlučiti želi li produžiti ugovor sa mnom jer ja želim ostati ovdje jer je Barcelona moj klub, li to ne ovisi o meni. Mogu samo komentiariusati svoje nastupe i mislim da dobro igram”, rekao je Alba, koji brani boje Barcelone s velikim uspjehom od 2012. godine.