NaslovnicaVijestiJordi Alba najavio odlazak: Želim ostati u Barceloni, ali...

Jordi Alba najavio odlazak: Želim ostati u Barceloni, ali…

Jordi Alba, briljantni bočni branič Barcelone, izrazio je spremnost na potpisivanje novog dugoročnog ugovora, ali je istovremeno nagovijestio da će klub morati izraziti svoje namjere koje se tiču njegove budućnosti.

U posljednjih nekoliko godina, Barcelona se suočila s mnogo velikih problema s ugovorima nogometaša, a trenutno je najveći problem bočni branič Jordi Alba, čiji ugovor s klubom istječe u lipnju 2020. Barcelona još nije produžila suradnju, iako je nogometaš praktički nezamjenjiv član početne momčadi i jedan od najboljih nogometaša na svijetu na svom položaju, bez sumnje.

UNITEDU ODOBRENO: Spremni zapečatiti transfer od 100 milijuna funti za veznog igrača!

Alba očekuje da će biti adekvatno nagrađen zbog svoje trajnosti i kvalitete, te da će njegova plaća dostići razinu suigrača Sergia Busquetsa i Gerarda Piquea.

“Kod mene nema ništa novo, imam još validan ugovor za godinu dana, i ne znam kako trenutno razmišlja klub što se tog tiče. Još uvijek sam miran i strpljivo čekam ali… Klub će morati odlučiti želi li produžiti ugovor sa mnom jer ja želim ostati ovdje jer je Barcelona moj klub, li to ne ovisi o meni. Mogu samo komentiariusati svoje nastupe i mislim da dobro igram”, rekao je Alba, koji brani boje Barcelone s velikim uspjehom od 2012. godine.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!