NaslovnicaVijestiJordi Alba proziva Barcelonu: Više me ništa ne iznenađuje

Jordi Alba proziva Barcelonu: Više me ništa ne iznenađuje

Jordi Alba je u Barcelonu stigao prije deset godina, no već neko vrijeme njegovi odnosi s klubom i navijačima nisu idealni. Situacija je dodatno eskalirala kada su klupski čelnici pokušali da ga se riješe pred sami kraj ljetnog prijelaznog roka.

Barcelona je navodno ispregovarala njegovu posudbu milanskom Interu, što je iznenadilo ne samo brojne ljubitelje nogometa nego i samog igrača.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Prokomentirao je tu situaciju ne skrivajući da je neugodno iznenađen potezom kluba s kojim je proslavio pet naslova u španjolskom prvenstvu i naslov u Ligi prvaka.

“Bez obzira je li fer ili ne, radi se o situaciji. Volim drugome reći istinu u lice i volim kad se drugi tako ponašaju prema meni. Nemam što dodati, iako bih želio reći više. U nogometnom svijetu me više ništa ne iznenađuje”, rekao je Alba.

Barcelona je nedavno objavila i u roku od deset minuta izbrisala pogodak koji je Alba postigao na treningu.

Povod su bili uvredljivi komentari navijača koji mu zamjeraju što nije želio pristati na smanjenje plaćekako bi klubu omogućio registraciju novih igrača.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!