NaslovnicaVijestiJORGE MENDES JE SUPER-AGENT: Još jedan Portugalac stiže u Juventus!

JORGE MENDES JE SUPER-AGENT: Još jedan Portugalac stiže u Juventus!

Jorge Mendes je super-agent! Još jedan Portugalac stiže u Juventus! Super-agent Jorge Mendes navodno radi na transferu Wolvesovog veznjaka Rubena Nevesa u Juventus kako bi pojačao momčad Massimiliano Allegrija u veznom redu.

JORGE MENDES

21-godišnjak je bio utjecajan u pomaganju Wolvesu da prođe u Premier ligu prošle sezone, a on je i dalje temeljni dio planova Nuno Espirito Santoa koji ide naprijed s obzirom na kvalitetu koju posjeduje.

Imajući to na umu, zabrinutost za ekipu iz Premier lige će biti velika jer se govori da će Mendes odigrati ključnu ulogu u transferu u Juventus, možda čak i početkom siječnja, prema pisanju Calciomercata.

Portugalac je posljednjih mjeseci imao posla sa divovima iz Torina, a Joao Cance i Cristiano Ronaldo su se pridružili talijanskim prvacima prošlog ljeta.

S druge strane, čini se da imaju snažan radni odnos, a vrijeme će reći hoće li to dovesti do daljnjih dogovoranja između dvije ekipe koje se kreću naprijed, počevši od Nevesa.

Iako sada ciljaju na osmi uzastopni naslov u Seriji A i ove sezone za Ligu prvaka, veznjak bi definitivno mogao biti u dugoročnoj viziji.

Ni Blaise Matuidi ni Sami Khedira nisu ništa mlađi, tako da bi Neves mogao uz Miralem Pjanića, Emre Cana i Rodrigo Bentancura dopustiti Juventusu da izgradi snažnu jezgru za godine koje dolaze.

Isto se tako može reći i za obranu sa veteranima Andrea Barzaglijem, Giorgiom Chiellinijem i Leonardo Bonuccijem, ali kako se trenutno nalaze na osam bodova prednosti na vrhu tabele Serije A ove sezone nakon 15 utakmica, neće biti velike žurbe u tom području.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!