NaslovnicaVijestiJorge Valdano: Real se previše oslanja na Cristiana Ronalda

Jorge Valdano: Real se previše oslanja na Cristiana Ronalda

Real se previše oslanja na Cristiana Ronalda, rekao je Jorge Valdano. Bivši direktor kluba je istakao da se Los Blancosi često bore na terenu kada portugalski internacionalac ne čini veliku razliku za njih.

Real se previše oslanja na Cristiana Ronalda

Bivši sportski direktor Jorge Valdano smatra da se klub sa Santiago Bernabeua previše oslanja na Cristiana Ronaldo i potrebno im je da on bude na najvišem nivou, ili će se oni mučiti sa protivnicima.

Ronaldo je postigao 33 gola u 31 utakmici u svim natjecanjima i odigrao je ključnu ulogu u pobjedi nad Romom u srijedu navečer gdje postigao prvi gol u pobjedio od 2-0.

Međutim, Portugalski kapiten je suočen sa kritikama, koje govore da ga nema u velikim utakmicama ove sezone i Valdano je nesiguran u to da li trenutna ekipa može da napravi nešto bez Ronalda, jer i on tu neće biti vječno.

[su_bet365_200_bonus_mali]

“Real Madrid se u velikoj mjeri oslanja na Cristiana i to nije od pomoći za ravnotežu u timu”, rekao je Valdano.

“To je bilo tako u proteklih pet godina. Madrid je tim sa puno talenata, ali ima previše igrača koji žele loptu u svojim nogama.”

Ronaldo nije pogodio u 15 od svojih 31 utakmicu ove sezone, gdje Madrid nije pobijedio u 15 utakmica ove sezone, a osvojili su svaku utakmicu u kojoj je on postigao gol.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!