NaslovnicaVijestiJoš dobrih vijesti za Newcastle: Nakon prodaje kluba, dolazi im jedan od...

Još dobrih vijesti za Newcastle: Nakon prodaje kluba, dolazi im jedan od najboljih menadžera na svijetu!

Teško je misliti na klub ili grupu navijača koji su patili koliko i Newcastle United posljednjih godina, tako da će većina neutralnih priznati da zaslužuju malo sreće.

Još dobrih vijesti

Mike Ashley nikada nije pokazivao ambiciju kako bi učinio svoju momčad konkurentnom, uvijek se samo radilo o pokušaju postojanja u Premier ligi što je jeftinije.

Popis menadžera pod njegovim vodstvom posebno je zabrinjavajući, a imena poput Alana Pardewa, Johna Carvera i Stevea Brucea gotovo nikoga ne nadahnjuju, dok je Rafa Benitez izgledao kao okrutna šala samo da bi im pokazao što mogu.

Sada bi se stvari mogle promijeniti, nakon što je izvješće Football Italia navelo o mogućem novom menadžeru sljedeće sezone nakon završetka prodaje kluba.

Navode da je bivši Juventusov menadžer Max Allegri sada favorit svih kladionica, a on bi predstavljao priličnu nadogradnju nad Bruceom.

Osvojio je naslove u Seriji A i ima veliko iskustvo vođenja klubova u Ligi prvaka, dok također morate misliti da bi mogao u klub privući i neke velike igrače.

Izvještaj također tvrdi da je ove sezone bio povezan sa poslovima u Real Madridu, Manchester Unitedu i Bayernu, tako da vam pokazuje razinu koju bi on donio ovom klubu.

Čini se da to uvelike ovisi o prodaji kluba koja bi uskoro trebala biti završena u Newcastleu, ali čini se da bi navijači mogli imati razloga da budu uzbuđeni nakon toliko godina propasti i mraka.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!