NaslovnicaVijestiJoš dvije europske lige dobile zeleno svjetlo za nastavak!

Još dvije europske lige dobile zeleno svjetlo za nastavak!

Nogometna Europa polako se vraća na travnjake – još dvije europske lige dobile su zeleno svjetlo za nastavak natjecanja, nakon što je epidemija koronavirusa stavljena pod kontrolu.

Nogometna liga Slovenije dobila je zeleno svjetlo za nastavak sezone u lipnju. Prvog vikenda narednog mjeseca (od 5. do 7. lipnja) biće odigrani susreti 26. kola, čime će biti prekinuta pauza zbog epidemije koronavirusa.

U lipnju će biti odigrani i završni dueli nacionalnog kupa, polufinala se igraju 9. i 10, a finale je zakazano za 24. lipanj. Prvi duel nakon pauze odigraće ekipe Aluminija i Mure u petak 5. lipnja. Naravno, poštovaće se sve mjere neophodne za sprečavanje širenja koronavirusa.

Superliga Grčke u nogometu će biti nastavljena 6. lipnja odlučeno je na sastanku Skupštine tamošnjeg nogometnog saveza. Iako je prvotno bilo planirano da se prvenstvo nastavi 14. lipnja, poslije sastanka putem video poziva odlučeno je da to ipak bude tjedan dana ranije.

Na ovaj korak su se čelnici prvenstva odlučili da bi se prvenstvo završilo najkasnije do 19. srpnja, kako bi ekipe imale vremena da se spreme za kvalifikacije za Ligu Europe i Ligu prvaka. Poslije 26. kola Olympiacos je lider sa 66 bodova, a velika borba vodiće se za drugo mjesto koje takođe vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!