NaslovnicaVijestiJoš jedan član porodice Lukaku uskoro u Premiershipu?!

Još jedan član porodice Lukaku uskoro u Premiershipu?!

Najjača i najpopularnija nogometna liga na svijetu, engleska Premier liga, uskoro bi mogla da dobije još jednog člana porodice Lukaku. Radi se o Jordanu, mlađem bratu mnogo poznatijeg napadača Evertona Romelua Lukakua.

Još jedan član porodice Lukaku uskoro u Premiershipu!

Jordanu Lukaku pruža fenomenalne partije ove sezone u dresu belgijskog Oostendea te je tako privukao pažnju brojnih evropskih klubova koji su zainteresovani za njegove usluge. A među najkonkretnijim su se pokazali klubovi iz engleske Premier lige.

Prema pisanju engleskih medija, gradski rivali Chelsea i Tottenham vode pravi mali rat za dovođenje fudbalera Ostendea i reprezentacije Belgije. Ovaj vrlo talentovani dvadestjednogodišnjak bi, zahvaljujući svojim sjajnim partijama u dresu belgijskog kluba, vrlo lako mogao da bude uvršten i na Wilmotsov spisak putnika na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Mediji na Ostrvu su iznijeli i informaciju o visini ovog eventualnog transfera i ona bi trebala da iznosi oko 3 milina funti. Ukoliko bi došlo do njegove realizacije, onda bismo u narednim sezonama Premiershipa mogli da gledamo još jedan međusobni okršaj dva brata.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Jordan Lukaku je profesionalnu karijeru počeo 2011. godine u Anderlechtu, da bi 2013. bio posuđen Oostendeu. Naredne godine su čelnici tog kluba i otkupili njegov ugovor. Lukaku je do sada odigrao ukupno 46 utakmica u dresu Oostendea postigavši pri time 2 pogotka.

Što se tiče reprezentativne karijere, prošao je sve mlađe kategrije Belgije, a debitovao je i za seniorski tim ‘Crvenih đavola’ na kvalifikacionom meču za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj, protiv selekcije Andore.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!