NaslovnicaVijestiJoš jedan engleski klub dobija superbogate vlasnike

Još jedan engleski klub dobija superbogate vlasnike

Nakon što su bogati Arapi kupili Newcastle United, sada bi još jedan engleski klub mogao dobiti superbogate vlasnike. Američki milijarder Henry Mauris je spreman kupiti Sheffield United.

Engleski mediji pišu kako Mauriss priprema ponudu te da će mu ovo biti prvi pokušaj kupnje kluba na Otoku, a ranije je pokušao uzeti Newcastle.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sheffield Uniteda ove sezone očekuje borba za doigravanje u Championshipu, a američki milijarder želi da ih pretvori u ozbiljnog premierligaša. Cilj mu je da stvori klub koji bi se redovno borio na europskim natjecanjima.

Posao bi mogao koštati oko 115 milijuna funti i mogao bi biti završen već ovog ljeta.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!