NaslovnicaVijestiJoš jedan Galacticos vraća se u Real Madrid

Još jedan Galacticos vraća se u Real Madrid

Zinedine Zidane opčinio je Real Madrid kao novi trener, Kraljevi su postigli 10 pogodaka u prve dvije utakmice otkada je Zidane na klupi momčadi, a sada su se u klub počeli vraćati i suigrači iz ere Galacticosa. Još jedan Galacticos odlučio se vratiti na mjesto sreće…

OIR_resizer

Prvo je Roberto Carlos potvrdio kako će se vratiti u klub dok ga vodi Zinedine Zidane, a sada će se na mjesto sreće vratiti i legendarni Raul.

U 16 godina koliko je bio u Real Madridu, Raul je upisao 741 nastup te je pritom uspio postići 323 pogotka. 2010. godine napustio je klub i otišao u Schalke, a sada radi kao savjetnik La Lige u Sjedinjenim Američkim Državama, no sada je potvrdio kako će se vratiti kući.

“Svaka uloga u nogometu je bitna, čak i ona predsjednika. Ako ste imali uspješnu karijeru kao igrač, ne znači da ćete biti i dobar trener. Moram se pripremiti”, rekao je Raul u razgovoru za El Larguero.

“Real Madrid mi je uvijek pružao vrata raširenima i u dobrim sam odnosima s predsjednikom.”

Što još čekaju Luis Figo i Ronaldo? 1. veljače zatvara se prijelazni rok, pa zašto se ne bi do tada legendarni igrači Kraljeva vratili u Madrid, ali ovaj puta kao treneri.

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Bellingham i Zidane preporučili istog igrača Real Madridu

0
Uoči ljetnog prijelaznog roka, Jude Bellingham i Zinedine Zidane navodno su preporučili istog igrača Real Madridu. Prošlog ljeta, Bellingham je odbio ponude Liverpoola, Manchester...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!