NaslovnicaVijestiJoš jedan Hrvat mogao bi u Napoli

Još jedan Hrvat mogao bi u Napoli

hrvatska kovacic

Corriere dello Sport donosi ekskluzivnu vijest kako je Napoli odlučno krenuo u lov na veznjaka Real Madrida i hrvatske nogometne reprezentacije – Matea Kovačića. Maurizio Sarri voli nogometaše tog tipa, okomite i brze igrače, a s obzirom da je upravo širina najveći nedostatak Napolija u borbi s Juventusom za naslov u Italiji, logično je da su u potrazi za kvalitetnim igračima.

Mateo Kovačić prema nogometnom portalu transfermarkt.com vrijedi 25 milijuna eura, no s obzirom da je Real u njega uložio 31 milijun te u njemu vide budućnost veznog reda, teško da će Mateo otići iz Madrida za manje od 35 milijuna eura. Madridska Marca čak piše da Real neće pustiti Kovačića za manje od 70 milijuna.

Corriere dello Sport piše kako je Mateo Kovačić jedna od meta kluba iz Napulja no ipak nije baš glavna meta. Svjesni su visoke cijene kakvu bi Real Madrid tražio za ‘Kovu’ te se Napoli ne želi previše upuštati u lov na mladog Hrvata. Njihov glavni adut je ozljeda koju je Kovačić imao te mala minutaža ove sezone te na taj način pokušavaju rušit cijenu 23-ogodišnjem Hrvatu.

kovacic real madrid

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Odlazak iz Reala?

Tko želi otići iz Real Madrida? Klub koji je u zadnje 4 godine 3 puta uzeo titulu Lige prvaka, apsolutni vladar nogometa zadnjih nekoliko godina. Problem za Kovačića je upravo taj da Real ima najbolji vezni red svijeta i teško je nametnuti se tamo, posebno još otkako su došli Llorente i Ceballos koji su Španjolci te i to igra ulogu u Zidaneovim očima, ali i očima navijača.

Dobra vijest za Kovačića je ta što kraj sebe ima Luku Modrića koji mu je kao stariji brat i mentor. Na Lukinu preporuku su ga čelnici Reala i doveli, a uz Luku je i dosta sazrio kao igrač. Druga dobra vijest za Kovačića je Zidaneova strategija konstantnog rotiranja svih igrača pa tako i Modrića, Kroosa i Casemira gdje će između ostalih i Mateo dobivati svoju minutažu.

[su_live_koeficijenti]

kovacic real madrid

Dolazi Svjetsko prvenstvo

Najrealnija opcija za dolazak Kovačića u Napulj bila bi ta da Napoli odluči ovu zimu dovesti Kovačića na posudbu ili da ga otkupe. Mateo je već dva mjeseca van terena i tek se ovaj tjedan vratio treninzima. Njemu treba minutaža kako bi se vratio u staru formu, a Napoli treba kvalitetnog veznjaka i naravno širinu kadra u utrci za Scudetto. Možda i glavni razlog potencijalnog transfera bilo bi Svjetsko prvenstvo koje se održava na ljeto u Rusiji. Hrvatska je u Zagrebu porazila Grčku 4-1 i vjerojatno je kako će i ona biti sudionik te velike nogometne smotre.

Ukoliko se Kovačić misli nametnuti u reprezentaciji morat će igrati više nego što igra u ‘kraljevskom klubu’. Možda ga izbornik i stavi u prvu postavu na SP u Rusiji na račun toga što je on igrač Real Madrida, no pitanje je u kakvom će on biti kontinuitetu jer pred kraj sezone Real bi mogao biti u utrci za sve trojefe i pitanje je koliko će Mateo dobivati minuta u tim super važnim utakmicama u zadnjim danima sezone.

[su_no1forfootball]


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!