NaslovnicaVijestiJOŠ JEDAN HRVATSKI REPREZENTATIVAC U PREMIER LIGI: Manchester United će ga platiti...

JOŠ JEDAN HRVATSKI REPREZENTATIVAC U PREMIER LIGI: Manchester United će ga platiti 97 milijuna funti!

Manchester United je, kako se izvješćuje, ponudio veliki novac Barceloninom veznjaku Ivanu Rakitiću dok ulaze u napredne razgovore o transferu.

HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Prema španjolskom mediju Don Balon, Crveni đavoli su spremni platiti 97 milijuna funti i ponuditi hrvatskom internacionalcu trogodišnji ugovor vrijedan 13 milijuna funti godišnje.

To bi značilo da će Rakitiću biti plaćeno ukupno 39 milijuna funti tijekom boravka u Manchester Unitedu i ukupno 97 milijuna funti za transfer.

Budući da je sinoć izašla vijest da će Tottenham pobijediti Uniteda u potpisivanju Tanguy Ndombelea, ključno je pokušati dovesti još jednog veznog igrača koji će igrati na sredini terena.

Nigerija – Gvineja: Najava drugog kola Afričkog Kupa Nacija!

Navijači Manchester Uniteda su bijesni što su propustili potpisivanje Lyonove zvijezde, koja je također povezana sa preseljenjem na Old Trafford većim dijelom ovog ljeta.

Međutim, Rakitić bi mogao biti dobra alternativa, sa 31-godišnjakom koji je iskusni pobjednik i vrhunski izvođač u veznom redu za Barcelonu.

PSG i Inter su također povezani sa bivšim igračem Seville, ali navijači Uniteda će se nadati da će im napredni pregovori dati prednost u finalizaciji dogovora.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!