NaslovnicaVijestiJOŠ JEDAN MAJSTORSKI POTEZ STARE DAME: Juventus dovodi četvrtog igrača u besplatnom...

JOŠ JEDAN MAJSTORSKI POTEZ STARE DAME: Juventus dovodi četvrtog igrača u besplatnom transferu!

Juventus je u prošlosti uspio dovesti Andrea Pirlu, Paul Pogbu i Sami Khediru u besplatnim transferima.

JEDAN MAJSTORSKI POTEZ

Ovog ljeta opet su to radili, a već su doveli Aaron Ramseya, Gianluigi Buffona i Adrien Rabiota koji su stigli u Torino bez naknade.

Calciomercato je sinoć izvijestio da je Juventus blizu da dovede Hamzu Rafiju iz Lyona – opet besplatno.

To će biti najniži profil od ove četvorice, ali Rafia je impresionirao mnoge u svojim nastupima za rezerve Lyona i timove mladih i mogao bi se pokazati kao još jedan majstorski potez talijanskih divova.

Zapamtite da je Paul Pogba bio sličan igrač u rezervi kada je prešao u Juventus još 2012. godine.

Rafia je ofanzivni vezni koji je posebno impresionirao u UEFA ligi za mlade prošle sezone sa tri gola i četiri asistencije u osam utakmica. Također je postigao pet golova u 18 mečeva igrajući za drugu momčad Lyona.

Vjerojatno je da će francuski internacionalac rođen u Tunisu početi da igra za ekipu B u Juventusu i pokušat će ostaviti pozitivan dojam na Maurizija Sarrija kako bi zaradio poziv za prvu momčad u slučaju da ovaj transfer prođe.

Moise Kean je prošle godine pokazao da postoji put do prve momčadi za talentirane igrače u Torinu, tako da će ga Rafia pokušati oponašati ako napravi ovaj transfer.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!