NaslovnicaVijestiJoš jedan nogometaš napušta Juventus! Stara dama u nastavak sezone ulazi znatno...

Još jedan nogometaš napušta Juventus! Stara dama u nastavak sezone ulazi znatno slabija!

Čini se da njemački vezni igrač Emre Can ipak napušta Juventus iz Torina. On sinoć nije bio u kadru za utakmicu protiv Napolija, a poznato je i njegovo (vjerojatno) novo ime kluba. Nijemac turskih korijena se narednih dana vraća u Njemačku.

Njemački veznjak Emre Can već druže vrijeme koketira sa odlaskom iz Torina, ali ovaj put bi njegov oproštaj trebao biti neizbježniji nego ikad. Eurosport javlja da je Can na pragu prelaska u redove Borussie iz Dortmunda, a očekuje se da će Juventus njegovom prodajom zaraditi oko 30 milijuna eura. Pregovori su već u naprednoj fazi, a kompletnu situaciju podgrijava informacija da Cana nije bilo u kadru za sinošnju utakmicu Serie A između Juventusa i Napolija.

Šta se dešava sa Juventusom?! Sarri priznao da uopšte ne poznaje igrača koji bi trebao u narednim danima potpisati za klub!

Can se nikada se nije uspio ustaliti u početnoj jedanaesterci Juventusa, a za Dortmund bi predstavljao drugo veliko zimsko pojačanje nakon norveškog čuda od djeteta Erlinga Braut Haalanda. Može li, inače bivši član Leverkusena, u Dortmundu zatvoriti jaz koji je nastao odlaskom Juliana Weigla u Benficu, vidjet ćemo.

Jedno je sigurno, Juventus je ponovo profitirao jer prodaju igrača kojeg su doveli besplatno.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!