NaslovnicaVijestiJoš jedan skandalozan potez Mbappea, ovoga puta žrtva je defanzivac PSG-a

Još jedan skandalozan potez Mbappea, ovoga puta žrtva je defanzivac PSG-a

Defanzivac PSG-a Presnel Kimpembe javno je progovorio nakon odluke Kyliana Mbappea da ga zamijeni na mjestu vice-kapetana pariške momčadi.

Kimpembe, koji je trenutno izvan terena zbog ozljede tetive, bio je zamjenik kapetana iza brazilske zvijezde Marquinhosa, a slijedio ga je Talijan Marco Verratti. Ali PSG-ov trener, Christophe Galtier, napravio je iznenađujući potez u utakmici Kupa Francuske protiv Pays de Cassela u ponedjeljak stavivši kapetansku traku oko ruke Kyliana Mbappea.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Marquinhos je bio na klupi i nije igrao u utakmici u kojoj je Mbappe zabio nevjerojatnih pet golova, a nakon utakmice trener PSG-a potvrdio je da je francuski reprezentativac promaknut na poziciju zamjenika kapetana od početka sezone u Ligue 1.

“Odlučio sam da Mbappe bude zamjenik kapetana i tako je od početka sezone. Zaslužuje nositi traku kada Marquinhos nije ovdje jer je odlučio ostati u Parizu unatoč Realovoj ponudi”, rekao je Galtier.

Nakon svega oglasio se i sam Kimpembe koji je demantirao da ga je itko obavijestio o namjeri kluba da mu oduzme kapetansku traku.

“U posljednjih nekoliko sati čitao sam mnogo stvari o meni i želim razjasniti te stvari kako ne bi širili lažne informacije”, napisao je 27-godišnji defanzivac na Instagramu i dodao:

“Apsolutna je laž da sam bio upoznat s ovom odlukom. Toliko o tome. Uvijek ću poštovati odluke kluba kakve god one bile, ali o ovome nisam znao ništa.”

Najnovije vijesti

Antonio Rudiger: “Nemam se čega sramiti. Mokrio sam u krevet do...

0
Antonio Rüdiger (31), branič Real Madrida, dao je intervju pred nadolazeću gostujuću utakmicu s Bayernom u polufinalu Lige prvaka. Između ostaloga, istaknuo je svog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!