NaslovnicaVijestiJoš jedan Srbin u Premier ligi: Filip Kostić na pragu transfera iz...

Još jedan Srbin u Premier ligi: Filip Kostić na pragu transfera iz snova!

Eintrachtov balkanski tri oKostić-Rebić-Jović možda će se konačno raspasti nakon ove sezone. Blizu odlasku je i Filip Filip Kostić, koji je na radaru kluba iz engleske Premier lige.

Eintracht iz Frankfurta impresionirao je prošle sezone u njemačkom prvenstvu i Ligi Europe, a tri igrača su obilježila tu sezonu. Hrvat Ante Rebić i Srbi Filip Kostić i Luka Jović predvodili su Frankfurt u prošloj sezoni, a dvojica od njih već su napustili klub i obavili velike transfere – Jović je prošle sezone prešao u Real Madrid, a Rebić je u zamjeni za Andrea Silvu otišao u Milan.

Čini se da će se Filip Kostić, koji je bio jedna od najsjajnijih točaka inače loše sezone Eintrachta, također uskoro oprostiti. Posljednjih dana pojavile su se glasine da ga engleski Leicester želi kupiti, a njemački mediji tvrde da će ga Eintracht prodati ako kupac za to plati najmanje 35 milijuna eura. Klub se očito već pripremio za odlazak velikog srpskog igrača.

“Imamo ponude za njega, ali sve ovisi o situaciji. Mislim da ćemo ga teško zadržati. Iza sebe ima sezonu iz snova, bio je pravi vođa ove ekipe i pokazao je da je izvrstan profesionalac. Mislim da zaslužuje više “, rekao je sportski direktor Eintrachta Fredi Bobič.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!