NaslovnicaVijestiJOŠ JEDAN VELIKI TALENT NAPUŠTA STAMFORD BRIDGE: Zvijezda Chelseaja se ponudila Barceloni!

JOŠ JEDAN VELIKI TALENT NAPUŠTA STAMFORD BRIDGE: Zvijezda Chelseaja se ponudila Barceloni!

Navodno će Chelseajeva zvijezda Christian Pulišić tražiti da ode iz kluba i kako strani mediji javljaju, on se ponudio Barceloni u neočkivanom zapletu.

VELIKI TALENT

Američki internacionalac se pridružio Plavcima iz Borussije Dortmund ovog ljeta, ali do sada se mučio za zadržavanje redovnog mjesta u prvih 11 pod vodstvom Frank Lamparda.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Ipak, navijači Chelseaja će zasigurno biti razočarani, jer ne žele da njihovo novo pojačanje odmah ode iz kluba, jer je Pulišić pokazao obećavajuće nastupe, posebno u nedavnim utakmicama.

Prema pisanju Don Balona, 21-godišnjak bi se već mogao zasititi čekanja da mu se pruži prilika na Stamford Bridgeu, jer tvrde da je bio u kontaktu sa Barcelonom oko prelaska na Nou Camp.

Pulišić ne mora izgledati baš kao onaj tip igrača kojem katalonski velikani trenutno mogu dati prioritet, ali Don Balon tvrdi kako bi Pulišić mogao zamijeniti Ousmane Dembelea u ekipi Ernesto Valverdea.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će Barcelona prihvatiti ponudu Pulišića, ali mogli bi dobro iskoristiti trenutnu neizvjesnost ovog mladog talenta.

Lampard je napravio obećavajući početak kao menadžer Plavaca, ali mogao bi požaliti što će pustiti Pulišića da ode.

Ekipa iz zapadnog Londona je u prošlosti gubila neke vrhunske mlade talente poput Mohameda Salaha i Kevina De Bruynea nakon što im nisu pružili dovoljno vremena za igru.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!