NaslovnicaVijestiJOŠ JEDNA U NIZU - PONUDA ZA NEYMARA ODBIJENA: Real Madrid ponudio...

JOŠ JEDNA U NIZU – PONUDA ZA NEYMARA ODBIJENA: Real Madrid ponudio tri igrača + 100 milijuna, ali ni to nije dovoljno!

PSG je navodno odbio senzacionalnu ponudu Real Madrida za njihovu zvijezdu Neymara. Budućnost brazilskog internacionalca i dalje ovog ljeta domonira naslovnicama, a najnovije je što je PSG rekao ‘NE’ velikoj ponudi iz Madrida.

PONUDA ZA NEYMARA

Prema L’Equipeu, divovi Ligue 1 odbili su Realovu ponudu od 100 milijuna eura plus Gareth Bale, James Rodrgiehuez i Keylor Navas.

Da je taj transfer prošao, bio bi to prilično nevjerojatan dogovor, sa igračima koji su bili uključeni u ovaj dogovor, što je prilično rijetko u nogometu.

Ali jedan igrač koji će biti uključen u dogovor kako bi išao u suprotnom smjeru uistinu bi bio nešto posebno, a možda i prigkladnu na kraju ove ogromne sage.

Gent – Rijeka: Riječanima preostala još samo jedna prepreka do grupne faze Europske lige!

Ipak, Madrid će, naizgled, morati pokušati nešto drugo kako bi navratio PSG-a da pusti Neymara.

Cadena Ser izvijestila je i da Barcelona nedavno nije uspjela sa ponudom da ponovno potpiše svog bivšeg igrača.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!