NaslovnicaVijestiJoš jedna zvijezda Juventusa pozitivna na koronavirus!

Još jedna zvijezda Juventusa pozitivna na koronavirus!

U zabrinjavajućem razvoju za Juventus, još jedan njihov igrač je pozitivno testiran na koronuvirus.

Još jedna zvijezda

Prema El Nacionalu, Paulo Dybala je sada u karanteni, a 121 član klupskog osoblja je u dobrovoljnoj izolaciji.

El Nacional također napominje da je Dybalin suigrač Gonzalo Higuain također pažljivo nadgledan, jer se vjeruje da je nedavno bio sa 26-godišnjakom.

S obzirom na to da se sportski kalendar smanjuje kako se pandemija širi alarmantnom brzinom, vjerojatnost da će se nogomet ove sezone ponovo igrati u Italiji izgleda sve udaljenija.

Premijer liga je u četvrtak navečer objavila priopćenje u kojem savjetuje da sve njihove utakmice za vikend budu nastavljene onako kako je planirano, ali može biti samo pitanje vremena prije nego što i oni odgode utakmice u Premier ligi.

Posebno kako su u četvrtak navečer BBC izvjestili da je menadžer Arsenala, Mikel Arteta, također pozitivno testiran.

Za sada će Juve i svaki drugi tim u Italiji morati slijediti odgovarajuće protokole i smjernice u nadi da će širenje bolesti nekako biti obuzdano.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!